داستان های جاز | قسمت سوم : لوید میلر و شوی تلویزیونی کوروش علی خان
یک موزیسین جاز ۱۹ ساله آمریکایی در سال ۱۹۵۷ به دلیل شرایطی که پیش میآید علیرغم میلش مجبور به سفر به ایران میشود. سرزمینی که هیچ شناختی از آن ندارد. شاید داستان رابطه منحصر به فرد این مرد آمریکایی با ایران، یکی از عجیبترین داستانهایی باشد که تا به حال شنیدهایم.
داستان های جاز | قسمت اول : دوک الینگتون در آبادان
ویژگیهای بارز موسیقی الینگتون استفاده نامتعارف از سازها و ترکیب اصوات آنهاست. او از صدای انسان به عنوان ساز استفاده میکرد. او همچنین نوازندگانی را استخدام میکرد که سازها را به شیوهای مینواختند که صدایی را تقلید میکرد.
داستان های جاز | قسمت پنجم : ایجاز و اولین کنسرت جاز بعد از انقلاب
گروه ایجاز (Ejazz) در سال ۸۰ شکل گرفت و در سال ۸۹ برای اولین بار با اجرای قطعاتی از عزیزا مصطفی زاده (خواننده، نوازنده پیانو و آهنگساز موسیقی جاز آذربایجانی) و رضا تاجبخش به روی صحنه رفت.
داستان های جاز | قسمت ششم : بیلی هالیدی، ملکه غمگین جاز
خواننده جاز، بیلی هالیدی در سال ۱۹۱۵ در فیلادلفیا به دنیا آمد. به عنوان یکی از بهترین خوانندههای جاز در تمام زمانها، هالیدی شغلی پر رونق داشت و به عنوان یک خواننده مطرح جاز برای سالها در ردیف اول خوانندگان جاز باقی ماند، قبل از اینکه جایگاه خود را با مصرف مواد مخدر از دست بدهد.
داستان های جاز | قسمت اول: ویگن، سلطان جاز ایران
ویگن دردریان در 2 آذر 1307ش، در همدان، به دنیا آمد. پدربزرگ مادری اش اهل همدان بود اما پدرش از بازماندگان خانواده ای بود که تمامی اعضای آن در نژادکشی ارمنیان از بین رفته بودند و او از ترکیه به ایران گریخته و دست سرنوشت او را به باغ پدربزرگ مادری ویگن کشانده بود.
داستان های جاز | قسمت دوم : الا فیتز جرالد اولین بانوی آواز
الا فیتزجرالد یکی از خوانندگان پرآوازه موسیقی جاز در قرن بیستم است (April 25, 1917 – June 15, 1996) . او بهخاطر داشتن صدایی رسا به اولین بانوی آواز شهرت پیدا کرده بود.