معرفی کتاب «کتابخانه نیمه شب»
سرانجام زمانی می رسد که از خود سوال کنیم آیا می توانستم در مسیرهای دیگری قرار بگیرم؟ اگر انتخاب های دیگری داشتم اکنون در چه جایگاهی قرار داشتم؟ آیا من در شادترین نسخه ی ممکن زندگی خویش قرار دارم؟
ضرب المثلهای تهرانی به زبان محاوره ای
جَعفَرِ شَهریباف (۱۲۹۳ در عودلاجان تهران – ۶ آذر ۱۳۷۸ در تهران) نویسنده ایرانی و پژوهشگر تاریخ تهران است. استاد جعفر شهری در دو مجموعهٔ طهران قدیم (۵ جلد) و تاریخ اجتماعی تهران در قرن سیزدهم (۶ جلد)، حال و هوای تاریخی تهران را با…
نگاهی به زندگی و آثار هوشنگ سیحون، پدر معماری ایران
دکتر هوشنگ سیحون، ملقب به پدر معماری ایران، معمار، طراح، نقاش و مجسمه ساز نام آور ایرانی است. موفقیت وی در طراحی آثار برگزیده به گونهای بوده که او را مرد بناهای ماندگار نامیدهاند.
با ۱۰ نفر از معروف ترین معماران دنیا آشنا شوید
در این مقاله ۱۰ تن از معروف ترین معماران دنیا و نمونه آثارشان در اینجا آورده شدهاند تا شما نیز با مشهورترین معماران دنیا آشنا شوید و بدانید که برترین معماران دنیا چه کسانی بودند. پس با ما همراه شوید.
موزه فرش تهران ، شاهکار معماری که باید دید
موزه ی فرش تهران شاهکاری از معماری معاصر که توسط معمار معروف استاد عبدالعزیز فرمانفرمائیان ساخته شد در پارک لاله تهران چون نگینی درخشان از فرهنگ ایران می درخشد. اولین چیزی که باید در بازدید از موزه تاریخی فرش ایران به آن توجه کنید خود ساختمان موزه است.
با ۶ نفر از معروف ترین بانوان معمار ایرانی آشنا شوید
در دوره معماری مدرن که در ایران بیشتر با عنوان معماری معاصر شناخته می شود. معماران زیادی که چند تن از آنها در خارج از ایران تحصیلات خود را گذرانده بودند، کار و فعالیت خود را آغاز کردند. در ادامه این مقاله به معرفی 6 معماران زن ایرانی که نامشان در تاریخ معماری جاوادان است، می پردازیم.
پس انداز و کاهش استرس به سبک زندگی مینیمالیستی
مینیمالیسم یا سبک زندگی مینیمالیستی در سالهای اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. وقتی با سبک زندگی مینیمالیستی زندگی میکنید خودتان را فقط به داشتن چیزهایی محدود میکنید که هدفی دارند. در واقع مینیمالیسم به معنای ساده زندگی کردن و داشتن وسایلی است که در زندگی روزمره واقعا به آن نیاز دارید.
یافتن و پذیرش کهنسالی از نگاه سیمون دوبووار – قسمت اول
سیمون دوبوار بیشتر ساعات زندگی اش خود را وقف نوشتن کتاب و مقاله کرده بود و یکی از آخرین نوشتههایش کتابی به نام کهنسالی است. او در این کتاب به گفته ی خودش سعی می کند به تحلیل اوضاع و شرایط افراد کهنسال از دو زاویه دید، درونی و برونی، بپردازد.