شعر معاصر | پلاک ۵۲ {clear:both}.twentythirteen .woocommerce-brea

آخرین شماره مجله پلاک52

برچسب: شعر معاصر

ادبیات ایران و جهان, زیر سقف نویسندگی, فرهنگستان, کاناپه

نگاهی به زندگی و آثار فرخ تمیمی:کارنامه ی ناتمام 

فرخ تمیمی یکی از شاعران مهم دهه‌های ۳۰، ۴۰ و ۵۰ است که با پنج مجموعه شعر و تعداد زیادی شعر چاپ شده، پنج اثر ترجمه و تحقیقی درباره‌ی منوچهر آتشی در ادبیات معاصر ایران به ثبت رسیده است. شاعری که شعاع شعرش تنها حدود…

شعرانه, فرهنگستان, کاناپه

نیلوفر از مجموعه شعر زندگی خواب ها؛ سهراب سپهری 

سهراب سپهری (۱۴ مهر ۱۳۰۷ – ۱ اردیبهشت ۱۳۵۹) شاعر، نویسنده و نقاش اهل ایران بود. او از مهم‌ترین شاعران معاصر ایران است و شعرهایش به زبان‌های بسیاری از جمله انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی و ایتالیایی ترجمه شده‌است.

ادبیات ایران و جهان, شعرانه, فرهنگستان, کاناپه, کاناپه – ۳۹

شعری از تورج رهنما، مترجم، شاعر و پژوهشگر زبان و ادبیات آلمانی 

تورج رهنما متولد سال ۱۳۱۶ در اهواز ، مترجم، شاعر و پژوهشگر زبان و ادبیات آلمانی است. او تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در ایران گذراند.

بيژن نجدی
کاناپه۴۳

یوزپلنگانی که با من دویده­ اند؛ شعری از بیژن نجدی 

نیمی از سنگ­ ها، صخره­ ها، کوهستان را گذاشته­ ام با دره­ هایش ، پیاله­ های شیر به خاطر پسرم نیم دگر کوهستان، وقف باران است . دریایی آبی و آرام را با فانوس روشن دریائی می­ بخشم به همسرم .   شب­ های دریا…

شعری از صادق همایونی
شعرانه, فرهنگستان, کاناپه, کاناپه – ۳۸

در میان بوسه های باد، شعری از صادق همایونی 

صادق همایونی سروستانی پژوهشگر، مردم‌شناس و پژوهشگر در حوزه فرهنگ عامه فرهنگ‌های ایران است. وی متولد سال ۱۳۱۷ در سروستان است و نزدیک به ۳۰ کتاب و ۲۰۰ مقاله از خود بر جای گذاشته است.

ادبیات ایران و جهان, شعرانه, فرهنگستان, کاناپه

شعر ماهی از حسن فرهنگی 

حسن فرهنگی، نویسنده‌ی ایرانی، در سال ۱۳۴۹ در تبریز به دنیا می‌آید. پیش از این رمانی از او با نام نویسنده نمی‌میرد، ادا درمی‌آورد کاندیدای بهترین رمان جایزه‌ی ادبیات شده، و رمان دیگرش خاطرات عاشقانه‌ی یک گدا جایزه‌ی مهرگان ادب را به خود اختصاص داده است.

شعر, شعرانه, فرهنگستان, کاناپه

گوزن،‌عقاب و شبتاب از بیژن الهی 

بیژن الهی شیرازی (زادهٔ ۱۶ تیر ۱۳۲۴ – درگذشتهٔ ۹ آذر ۱۳۸۹) شاعر، مترجم، محقق و نقاش ایرانی بود. او از شاعران جریان موسوم به شعر دیگر بود. ورودش به عرصه مطبوعات در آبان ماه سال ۱۳۴۳، به دعوت فریدون رهنما با شعر «برف» اتفاق افتاد که در جنگ طرفه چاپ شد.