مهاجرت | پلاک ۵۲ - Page 4

آخرین شماره مجله پلاک52

برچسب: مهاجرت

ادبیات ایران و جهان, فرهنگستان

ضرب المثل­های تهرانی به زبان محاوره ای – قسمت هشتم 

مظفرالدین شاه در زمان ولیعهدی به پدرش ناصرالدین شاه نوشت دخلش به خرجش نمی خواند جایی را تیول ( منافع ملک و مستغلاتی مانند ده و ملک و آب و آسیاب ) او بکند.

حیات خلوت, روانشناسی

مهاجرت و روابط 

برای مهاجری که به تنهایی مهاجرت کرده، چالش کنار آمدن با تنهایی و احساس انزوا، یکی از مهمترین چالشهای روحی او خواهد بود. طبیعتا در چنین شرایطی، یکی از مهمترین اقدامات لازم، تلاش برای برقراری ارتباطات اجتماعی خواهد بود.

پاتوق

گپ و گفت با ماهان معین، ترانه سرا ،خواننده و تهیه کننده 

در پاتوق این شماره،‌ افتخار میزبانی ماهان معین را در پلاک۵۲ داشتیم. ماهان متولد لاهیجان در گیلان زیبا است و در کودکی به همراه خانواده به سوئد مهاجرت کرده و در استکهلم زندگی می کند. عشق به موسیقی و خواندن در جان او جاری است، به کودکیش برمی گردد و ریشه قوی خانوادگی دارد.

پاتوق

گپ و گفت با هدیه صفیاری، کارآفرین و موسس PromptHealth 

هدیه صفیاری که به همراه دخترش سارینا در ونکوور زندگی می کند، در سال ۱۹۹۶به همراه خانواده به کانادا مهاجرت کرده و فارغ التحصیل فوق لیسانس رشته کینسیالوژی (Kinesiology) با تخصص در درمان قلب با ورزش از دانشگاهUBC است.

حیات خلوت, سبک زندگی

آرامش یافتن با چادر زدن در دل طبیعت 

به یاد داشته باشید شما نیازی به برنامه ریزی خاصی ندارید، اجازه دهید لحظه ها و زمان شما را راهنمایی کنند.در ننوی خود لم دهید،‌ شام خود را در تابه ای روی شعله های داغ آتش درست کنید، و با شروع غروب خورشید در افق و پایین رفتن تدریجی آن، آرامشی ناب را تجربه کنید.

دوربرگردان, شهرام خان از فرنگ برگشته, طنز

کلاب هاوس یا سانفرانسیسکو؟ مساله این است! 

به نظرم روم های کلاب هاوس چیزی شبیه کرسی های قدیمی است. یادتان هست که شب های زمستان دور هم جمع می شدیم و زیر کرسی ولو می شدیم و گپ می زدیم؟ آن جا هم وقتی بدن گرم می شد و صحبت گل می انداخت می دیدی همه فیلسوف و کنشگر و دیپلمات هستند.

ادبیات ایران و جهان, فرهنگستان

ضرب المثل­های تهرانی به زبان محاوره ای – قسمت پنچم 

ماس مختار سلطنه س، می بینی ماسّه، می خری دوغه، می خوری آبه : متاع فریبنده،‌جنسی که ظاهر خوش و باطنی خراب داشته باشد – مختارالسلطنه یکی از حکام ستمگر تهران بود که قیمت بر روی اجناس نهاده، درنتیجه هر چه از جمله ماست بد و خراب شده،‌نام ماستِ مختار السلطنه گرفته بود.