استفاده از مطالب، تصویرسازی ها، عکس ها، فیلم ها و پادکست ها با ذکر منبع و لینک مستقیم به وب سایت پلاك 52 بلامانع است.
فیلم سرآشپز یا « Chef » از دیدگاه بسیاری از متخصصان و تحلیلگران یکی از بهترین فیلمهای انگیزشی سینمای جهان است و علاقمندان و طرفداران زیادی هم دارد. سرآشپز فیلمی است کمدی که در سال 2014 منتشر شد و در همان سال علاقمندان به فیلم را مجذوب خودش کرد. جالب است بدانید که نقش سرآشپز را در این فیلم جان فاورو بر عهده دارد. او علاوه بر بازیگری در این فیلم، هم کارگردان، هم تهیهکننده و هم فیلمنامهنویس این فیلم جذاب و کمدی است.
- سال انتشار: ۲۰۱۴
- کارگردان: جان فاورو
- بازیگران: جان فاورو، جان لگویزمائو، بابی کاناوله، اسکارلت جوهانسون، داستین هافمن، سوفیا ورگارا
- امتیاز راتن تومیتوز به فیلم: ۸۷ از ۱۰۰
- امتیاز IMDb به فیلم: ۷٫۳ از ۱۰
سرآشپز ؛ یک کمدی گرم و خوشمزه
سرآشپز یک فیلم مستقلِ خوشساخت و اثری پرشور است که به جان فاورو اجازه داد در مورد صنایع غذایی بیشتر بیاموزد و بهعنوان کارگردان و بازیگر تجربهای نزدیک به یک سرآشپز واقعی داشته باشد.
*توجه : اگر این فیلم را هنوز تماشا نکرده اید،
مطالعه ادامه این مطلب خطر اسپویل و لو رفتن داستان را برای شما به همراه دارد:
کارل کسپر سرآشپز یکی از معروفترین رستورانهای بینالمللی، در کار خودش بهترین است و طرفداران زیادی از سراسر دنیا برای امتحان کردن دستپخت او به رستوران میآیند اما محبوبیت کسپر دوام زیادی ندارد و با انتشار نظرات تند یک منتقد غذا دربارهی دستپختش، مشتریان رستوران کم میشوند. کسپر بعد از اخراج شدن از کاری که دوستش داشت، تصمیم میگیرد برای اثبات مهارتهایش در یک کامیون مشغول به پخت و توزیع غذا شود.
سرآشپز مملو از تصاویر هیجانانگیز از نمای نزدیکِ غذاهای خوش و رنگ لعاب است و در بخشهای زیادی از فیلم شاهد مهارت باورنکردنی کسپر در طبخ غذا هستیم اما تمام فیلم به خوراکیهای لذیذ محدود نمیشود و پیروزی پس از تلاش بیوقفه را به یاد مخاطب میآورد و در کنار غذا از رابطهی کسپر و پسرش هم لذت خواهید برد.
جان فاورو در سرآشپز از ستارگان مارول مثل رابرت داونی جونیور و اسکارلت جوهانسون کمک گرفته اما طرح جذاب و دوستداشتنی فیلم را قربانی حضور بیش از اندازهی آنها نکرده و از مهارتهایشان در جای درست و در حداقلیترین شکل ممکن استفاده کرده است.
فیلم سرآشپز از آن دسته فیلمهایی است که میتواند برای مخاطب بسیار جذاب و تماشایی باشد. در واقع این فیلم میتواند داستان امروز خیلی از کارمندان باشد که به واسطه مشکلات اقتصادی کسب و کار خودشان را از دست میدهند و مجبور میشوند کسب و کار دیگری پیدا کنند. فیلم سرآشپز یا Chef به مخاطب نشان می دهد که میتوان با کمترین امکانات هم برای رسیدن به رویاها تلاش کرد.
مطالعه کنید :
کارآفرینی در ونکوور با طعم خوش ایرانی
جالب است که جان فاورو با ساختن این فیلم خواست به مخاطب خود نشان دهد که مسیر کارآفرینی مسیر راحتی نیست و ممکن است سختیهای زیادی داشته باشد ولی با تمام این مسائل باز هم ارزشش را دارد! در ادامه این بخش از مقاله تصمیم داریم به درسهایی بپردازیم که میتوانیم از فیلم سرآشپز بگیریم.
تماشا کنید:
- سکانس های برتر سینما | یه حبه قند (IMDb : 7.1 / 10)
- سکانس های برتر سینما | مهمان مامان (IMDb : 7.1 / 10)
1. علاقه خودتان را دست کم نگیرید و آن را دنبال کنید
یکی از نکات مهمی که میتوانیم از فیلم سرآشپز یاد بگیریم این است که باید در تمام عمر علایق خود را دنبال کنیم. کارل کسپر عاشق و دلباخته شغل آشپزی بود و این شغل را با تمام وجود دوست داشت ولی در رستورانی که کار میکرد امکان نمایش خلاقیت و ارائه توانمندیهای او فراهم نبود. به همین خاطر تصمیم گرفت شغل جدیدی برای خودش دست و پا کند که هم به آن علاقه داشته باشد و هم از این طریق بتواند توانمندیها و استعدادهای خود را ارائه دهد.
یکی از مهمترین اصول در کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار نوپا این است که باید کاری را شروع کنیم که به آن علاقه داریم؛ زیرا همین عشق و علاقه باعث میشود که خیلی سریع رشد کنیم و حتی اگر مشکل و سختی در مسیر کارآفرینی وجود داشته باشد با آن کنار میآییم و مسائل را خیلی راحتتر و با انعطافپذیری و حوصله بیشتری حل میکنیم.
2. نیاز را پیدا کنید و یک راهکار عالی برای آن ارائه دهید
یکی از ملاکها و معیارهای مهم و اساسی برای رشد و پیشرفت آن است که باید بگردید و نیاز مردم را در حوزه کاری و حرفهای خودتان پیدا کنید. در صورتی که این نیاز را پیدا کردید و بهترین راهکار ممکن را برای آن نیاز ارائه دادید، مطمئن باشید که درآمد و سرمایه قابل توجهی به سمت شما سرازیر خواهد شد.
یکی از مسائلی که موفقیت را برای شما و کسب و کارتان تضمین میکند، پاسخ دادن به نیازها و خواستههای مردم است. کارل کسپر به عنوان یک سرآشپز فهمید که مردم دنبال غذاهای متنوع و باحال هستند و دوست دارند که این غذا را در جایی جذاب صرف کنند و از آن لذت ببرند. او با راه اندازی یک کامیون سیار تلاش کرد که تجربهای متفاوت به مشتری خودش ارائه دهد. غذاهای او واقعاً معرکه بودند و وقتی مشتری این غذا را در جایی متفاوت مانند کامیون صرف میکرد، دوست داشت که گاهش اوقات سراغ کسپر بیاید و در کامیون او با صرف غذا، خاطرات خودش را زنده کند.
3. کارآفرینی مسیر آسان و بیمشکلی نیست پس مراقب باشید
یکی از طرز فکرهای کاملاً اشتباه در مورد کارآفرینی این است که میتوانید خیلی راحت و بیدغدغه مسیر را شروع کنید ولی این فکر کاملاً اشتباه و مشکلآفرین است. ممکن است عاشق کارآفرینی باشید ولی برای مشکلات راه آمادگی کافی را نداشته باشید. به عنوان مثال در یک شرکت و با درآمد عالی کار میکنید و ناگهان به فکر کارآفرینی میافتید.
همان موضع کار خودتان را رها میکنید تا کسب و کار خودتان را راه اندازی کنید ولی ناگهان میبینید که یک سال از شروع کسب و کار گذشته ولی درآمد شما هنوز مناسب و قابل قبول نیست و در رفع نیازهای اولیه زندگی خود ناتوان هستید. این در حالی است که شما فکرش را هم نمیکردید که کارآفرینی تا این حد مشکل باشد و شما را از نظر اقتصادی ناتوان کند.
این جا است که ممکن است از کارآفرینی دست بکشید، مسیری که تا به اینجا آمدهاید را رها کنید و دوباره به دنبال یک کار شرکتی با درآمد مشخص بگردید. خیلی از کارآفرینان این مشکل را دارند و دقیقاً همان وقتی که کسب و کارشان قرار است به موفقیت برسد و سودرسانی کند، آن را رها میکنند.
بنابراین باید بدانید که مسیر کارآفرینی آسان نیست:
- ممکن است مشتری از محصول